Inside CARMEN SAECULARE

Recunoașterea muncii depuse la cursurile de dans ale Școlii Populare

Recunoașterea muncii depuse la cursurile de dans ale Școlii Populare Colegii noștri, coregrafii Ion Luchian și Claudiu Luchian, coordonatorii cursului de dans popular de la Şcoala Populară de Artă Piatra-Neamţ, au obținut rezultate foarte bune la cele mai recente concursuri la care au participat împreună cu grupul folcloric pe care îl păstoresc, Ansamblul de dansuri „Dor Vânătorean” din Vânători-Neamț. Astfel, la finalul lunii mai, în cadrul celei de a IX-a ediții a Concursul regional „Nestemate Populare pe Plaiuri Nemțene «Valerica Patrichi»”, reprezentanții Școlii Populare au obținut Trofeul competiției, la secțiunea Grupuri folclorice.

Colegii noștri, coregrafii Ion Luchian și Claudiu Luchian, coordonatorii cursului de dans popular de la Şcoala Populară de Artă Piatra-Neamţ, au obținut rezultate foarte bune la cele mai recente concursuri la care au participat împreună cu grupul folcloric pe care îl păstoresc, Ansamblul de dansuri „Dor Vânătorean” din Vânători-Neamț.

Astfel, la finalul lunii mai, în cadrul celei de a IX-a ediții a Concursul regional „Nestemate Populare pe Plaiuri Nemțene «Valerica Patrichi»”, reprezentanții Școlii Populare au obținut Trofeul competiției, la secțiunea Grupuri folclorice.


Prima zi a lui Cireșar a venit cu un nou semn al recunoașterii muncii depuse la orele cursului de dans popular: Premiul I pentru Ansamblul de dansuri „Dor Vânătorean”, secțiunea Coregrafie, și o distincție specială acordată coregrafului Ion Luchian, ambele la ediția a IV-a a Festivalului concurs interjudețean de dansuri și cântece populare „Nae Rotaru”.


Felicitări profesorilor și elevilor lor! Succes pe mai departe!

Autor articol: Valentin ANDREI