Inside CARMEN SAECULARE

ION PALADI – invitatul special al Școlii Populare de Artă

La mijlocul lunii martie, Casa de Cultură a Sindicatelor din Piatra-Neamț a fost gazda spectacolului omagial „Mamă, floarea primăverii”, organizat și susținut de elevii Clasei de dans popular din cadrul Școlii Populare de Artă. Pe scenă, alături de îndrăgitul interpret al folclorului basarabean Ion Paladi, invitat special al evenimentului, a evoluat și Ansamblul folcloric „Comorile Neamțului”, coordonat artistic de prof. Anda Maria Acristinei. În programul artistic al spectacolului au mai fost cuprinși elevi ai claselor externe de dans popular din Bodești, Cândești, Vaduri și Cut.

La mijlocul lunii martie, Casa de Cultură a Sindicatelor din Piatra-Neamț a fost gazda spectacolului omagial „Mamă, floarea primăverii”, organizat și susținut de elevii Clasei de dans popular din cadrul Școlii Populare de Artă. Pe scenă, alături de îndrăgitul interpret al folclorului basarabean Ion Paladi, invitat special al evenimentului, a evoluat și Ansamblul folcloric „Comorile Neamțului”, coordonat artistic de prof. Anda Maria Acristinei.

În programul artistic al spectacolului au mai fost cuprinși elevi ai claselor externe de dans popular din Bodești, Cândești, Vaduri și Cut.

Vezi album foto

Autor articol: Valentin ANDREI