Neamțul în imagini

IUBIRE ȘI CREDINȚĂ

Februarie, numită și luna iubirii, lună de tranziție între iarnă și primăvară, se dezvăluie în acest nou număr al revistei Coolt Neamț într-o selecție de fotografii alese „pe sprânceană“.

Bătrânii spun că februarie a fost întotdeauna o lună capricioasă și răutăcioasă, din cauza faptului că i-au fost repartizate cele mai puține zile comparativ cu restul lunilor anului.

Sub genericul „Iubire și Credință“, fotografii din cadrul proiectului Foto Club Neamț prezintă imagini ce reflectă adevărata forță a universului, iubirea, împletită cu credința. Fotografiile din acest număr aduc în lumina tiparului adevărata artă de a trăi frumos, în armonie și pace. Iubirea și credința reprezintă un stil de viață, o alegere și o filosofie în raportarea față de semenii noștri, dar și față de Divinitate.

Felul în care privim lucrurile din jur nu face decât să confirme parte din sufletul nostru, dar și viziunea fiecăruia dintre noi despre viață, oameni și cosmogonie.

Să ne bucurăm, așadar, de clipele imortalizate de fotografii Foto Club Neamț, care văd natura, iubirea, locurile și poveștile într-o formă ,,distorsionată“ de autenticitate și artă.