Neamțul în imagini

PIATRA-NEAMȚ ÎN IMAGINI

Așa cum vă dezvăluiam și la primul număr al revistei CoolT Neamț, continuăm rubrica Neamțul Fotogenic, realizată cu sprijinul Asociației Foto Club Neamț.

Câțiva dintre pasionații de fotografie din ținutul Neamțului s-au reunit pentru a surprinde într-un mod creativ și artistic cele mai frumoase și inedite locuri din județ.

Așadar, proiectul 6.30 merge mai departe. De această dată vorbim despre viziunea noastră asupra acestei inițiative. Apoi, iscusiții fotografi de la Foto Club Neamț vor dezvălui cele mai spectaculoase imagini surprinse la Piatra-Neamț.      

6.30,  o stare de spirit 

Ne este greu să spunem exact ce înseamnă „6:30“. E Duminică. Pentru unii, 6:30 este ora la care încă dorm și pare imposibil să te trezești cu noaptea în cap. Pentru noi înseamnă o cafea bună băută cu prietenii, înseamnă pasiunea unor oameni pentru fotografie, înseamnă să te bucuri de aerul rece al dimineților petrecute în mijlocul naturii, de ceața deasă străpunsă de razele de soare, de ploaie, de nori, de zăpadă până la glezne sau până la genunchi.

 „6:30“ este despre liniște, despre râsete, despre contemplare.
„6:30“ este o stare de spirit.

Piatra-Neamț în imagini

Plecând de la titulatura atribuită încă din vechime de ,,Perla Modovei“ pentru orașul Piatra-Neamț, prezentăm în acest număr al revistei CoolT Neamț imagini artistice, imortalizate în momente cheie ale vieții urbane de sub poalele Pietricicăi.

Frumusețea locului este redată fără cusur în forme, unghiuri și cromatici creative ale celor mai interesante imagini din micuțul oraș de poveste.