Inside CARMEN SAECULARE

Să păstrăm ce a fost bun în 2021 și să pășim cu încredere în 2022!

Se termină încă un an, se încheie încă un ciclu de 12 luni. Este timpul să revizuim ce a funcționat și ce nu în acest 2021. Este timpul să facem ordine, să aruncăm hârtiile inutile, să „îngrijim casa“ vieții, muncii și inimii. Este timpul să ne regândim atitudinile – măcar unele dintre ele, felul în care trăim și să schimbăm ceea ce a fost rău. Este timpul pentru reflecție!

A trecut încă un an și timpul scurs nu se mai întoarce. Vă îndemn să fiți extrem de atenți cu trecerea lui, căci este bunul nostru cel mai de preț și trebuie folosit cum știe fiecare mai bine. Nici un an care trece nu se repetă așa că nu lăsați lăsa anii să treacă în van. Urmați-vă visul, bucurați-vă de energiile bune ale acestei perioade, de spiritul sărbătorilor și planificați-vă viitorul.

Să vină Anul Nou! Cumpăna dintre an nu înseamnă doar încă un sfârșit și un nou început! Este un alt moment de start pentru ceva mai special decât a fost. Ce-a trecut a lăsat amintiri bune și rele, dar acum, când clepsidra mai are puțin și va fi din nou întoarsă, este timpul unui start bun.

Mai frumos sau mai urât, mai ușor sau mai greu, a trecut anul 2021. Din suferință și lacrimi, să păstrăm doar certitudinea că am supraviețuit. Din greșeli, să păstrăm învățarea. Din dificultăți, să ne amintim momentul depășirii lor. Trebuie să simțim bucurie și recunoștință pentru încă un an trăit și, în ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat, important este că am ajuns aici, mai experimentați, mai puternici și cu mai multă înțelepciune.

Este momentul să ne umplem inima cu optimism, speranță și visuri, să o luăm de la capăt cu optimism, pentru că trebuie să trăim și să profităm de timpul nostru. Cum va fi anul viitor? Depinde doar de noi. Credeți în capacitatea de a trăi frumos. Respectați-vă și aveți grijă să fiți fericiți. Nu renunțați să vă urmați visurile și să priviți cu recunoștință în trecut.

Mulțumiți pentru dovezile clare că speranța învinge disperarea, curajul învinge suferința și credința învinge îndoielile. Rețineți ce ați învățat din greșeli și nu le mai repetați!

Iar dacă faceți promisiuni, respectați-le. Dacă vă fixați obiective, atingeți-le. Îmbunătățiți-vă lumea astăzi și mâine va fi cu siguranță mai bine! Transformați fiecare zi a acestui nou an în rânduri memorabile din cartea vieții. Și lăsați amintiri bune pe drum.

Să aveți un Crăciun și un An Nou Fericit! 

Autor articol:
Carmen-Elena NASTASĂ, manager