Neamțul în imagini

TOAMNA MINIMALISTĂ

Ne oprim la o nouă filă din „Neamțul Fotogenic“, rubrică apreciată de cititorii noștri pentru imaginile inedite din natură, oferite de Foto Club Neamț.

Și de această dată, toamna și peisajele ei miraculoase sunt la înălțime în paginile revistei CoolT Neamț. Fotografii au surprins frânturi minimaliste din acest anotimp ofertant, în cadrul bine-cunoscutului proiect 6.30. Culori vibrante, natura în toată splendoarea ei, mister de poveste și talent cât cuprinde, acestea ar fi ingredientele necesare pentru realizarea celor mai frumoase momente fotografice, în plină toamnă.

Cadrele artistice au fost realizate, ca de obicei, în ieșirile consecvente ale echipei Foto Club Neamț, în Ținutul Neamțului. Munții Cozla, Cernegura sau zona Tarcăului au fost locurile explorate cu succes, pentru a aduce în fața dumneavoastră clipe memorabile, oferite de spectacolul naturii în această perioadă a anului.

Și pentru că de anumite lucruri trebuie, pur și simplu, să te bucuri, vă lăsăm învăluiți în imaginile colorate ale toamnei 2020.

Autor articol: Oana-Talida COZMA