Neamțul în imagini

Urban

Luna octombrie aduce în lumina tiparului, prin intermediul talentatului fotograf Alexandru Măzărianu, o serie de imagini din sfera urbanului nocturn. Fotografiile au fost imortalizate la vreme de seară, în municipiul Piatra-Neamț, pe timp senin sau pe ploaie, la înălțime, atât la propriu, cât și la figurat. Creațiile artistice surprind imagini cu urbea pietreană vegheată de o superbă lună roșiatică, în prea plinul său, învăluită de mister. Aceleași imagini relevă pe înserat splendoarea Lacului Bâtca Doamnei sau a râului Bistrița.

Luna octombrie aduce în lumina tiparului, prin intermediul talentatului fotograf Alexandru Măzărianu, o serie de imagini din sfera urbanului nocturn.

Fotografiile au fost imortalizate la vreme de seară, în municipiul Piatra-Neamț, pe timp senin sau pe ploaie, la înălțime, atât la propriu, cât și la figurat. Creațiile artistice surprind imagini cu urbea pietreană vegheată de o superbă lună roșiatică, în prea plinul său, învăluită de mister. Aceleași imagini relevă pe înserat splendoarea Lacului Bâtca Doamnei sau a râului Bistrița.

Vă invităm, așadar, la o porție de frumos și destindere, prin paginile dedicate rubricii Neamțul în imagini.

Autor articol: Oana-Talida COZMA
Foto: Alexandru MĂZĂRIANU