Inside CARMEN SAECULARE

„Vocile de îngeri” nemțene au impresionat la concursul de la Suceava

În perioada 19-21 aprilie 2024, s-a desfășurat, la Suceava, cea de a VII-a ediție a Festivalului internațional de muzică ușoară pentru copii și tineri „Voci de îngeri”. Clasa de canto coordonată de prof. Paula Ghivirigă a fost reprezentată de cinci concurenți, aceștia înregistrând rezultate remarcabile.

Astfel, la categoria Soliști, categoria de vârstă 7-8 ani, Iustina Tudosă a primit Mențiune, pentru ca la categoria de vârstă 12-13 ani, Premiul I să revină Alisei Elena Funingănă, iar colega sa Serena Gabriela Pascaru a obținut Premiul III la aceeași categorie.

La categoria de vârstă 13-14 ani, Ana Maria Serea a fost distinsă cu Premiul II, în timp ce colegul său, Leonard Ștefan Pricop, și el reprezentant al Școlii Populare de Artă Piatra-Neamț, a primit Mențiune din partea juriului.

Ca o recunoaștere a muncii sale, profesoara Paula Ghivirigă a primit, la rândul ei, Diploma de merit din partea organizatorilor.

Juriul, condus de Mihai Alexandru – cunoscutul compozitor al cântecelor pentru cei mici, a cuprins nume importante ale muzicii ușoare românești: Ovi Jacobs, reprezentantul României la Eurovision, cel mai bun vocal coach de la noi, Crina Mardare, și compozitorul Viorel Gavrilă.