Neamțul în imagini

Zâmbet de primăvară

Zâmbet de primăvară

În așteptarea unuia dintre cele mai iubite anotimpuri din an, zâmbim. Zâmbim cu speranță și dor de frumos, de lumină, de cald și de verde. Zâmbim cu gânduri ce abundă în speranță la vremuri mai bune, mai blânde și mai curate. Dorul de viață, de sănătate, de pace, de normal și iubire ne inundă trăirile în vremuri triste, puse, parcă, acum, sub semn de întrebare. Dar primăvară înseamnă speranță, înseamnă renaștere, reîntoarcere, transformare, bucurie, flori și lumină solară. Primăvara este, din nou, motiv să zâmbim și să luăm frumusețea vieții în piept, să o inspirăm adânc și o să transformăm în energie care dă aripi și încredere.

Nimic mai frumos decât un nou set de imagini idilice, surprinse profesionist, de dibacii fotografi de la Foto Club Neamț, în cadrul binecunoscutului proiect #6.30. Drumețiile ofertante, pe meleaguri nemțene, dezvăluie fotografii de o încărcătură aparte care relevă primăvara, așa cum nu ai mai văzut-o până acum.

Ciprian Babor, Emanuel Fabian Balint, Vlad Luncanu și Ciprian Negură sunt protagoniștii imaginilor ce vor rula pe retina cititorilor noști în acest număr martie, al revistei Coolt Neamț.

Autor articol: Oana-Talida COZMA