Tradiții

Leacuri pentru sănătate – Suport natural pentru o imunitate puternică

Dieta, exercițiile fizice, vârsta, stresul psihologic și alți factori influențează răspunsul imun al organismului. Deși ne naștem cu o imunitate naturală, de-a lungul vieții aceasta se poate modifica, astfel că avem nevoie de aliați eficienți pentru a face față tuturor provocărilor, iar cel mai mare ajutor îl regăsim în alimentație.

Descoperiți în continuare ce suplimente alimentare de la PLANTAVOREL SA contribuie la întărirea sistemului imunitar și cum acționează acestea asupra organismului uman.

GRIPEC V are în compoziție o asociere eficientă de plante medicinale (echinacea, cimbrișor de câmp, pătlagină, măceș) cu acțiune terapeutică complexă datorită principiilor active continute (acid hialuronic, ulei volatil bogat în timol, borneol și carvacrol, poliholozide, polivitamine și minerale). Acestea cresc capacitatea nespecifică de apărare a organismului mult diminuată în gripă, inhibă multiplicarea virusului gripal, au acțiune antibiotică pentru germenii patogeni precum și calmantă pentru tusea iritativă de origine respiratorie. Gripec V este recomandat ca adjuvant cu efecte benefice în profilaxia gripei, în caz de infecții cu virus gripal, în caz de epidemii gripale, și este destinat atât adulților cât și copiilor.

Extractul glicerinat de ECHINACEA este, de asemenea, un produseficient în creșterea imunității în stările de răceală și gripă, care contribuie la dezvoltarea rezistenței și a capacității de apărare a organismului. Echinacea prezintă o acțiune puternic  imunostimulatoare, crește imunitatea nespecifică a organismului, stimulând producția de interferon și limfocite. Are calități imunomodulatoare, antiseptice, depurative, este antifebrilă, antivirală și antibacteriană,  scurtând perioada de convalescență. Capacitatea  imunomodulatoare, de stimulare a rezistenței organismului, se bazează pe acțiunea favorabilă asupra sistemului limfatic, generând efectul antigripal. Posedă acțiune antivirală atât față de virusul gripal cât și asupra virusului herpetic, inhibând de fapt capacitatea de multilplicare a acestora. Extractul glicerinat de ECHINACEA este recomandat ca adjuvant în tratamentul infecțiilor bacteriene și virale ale tractului respirator superior, contribuind la creșterea imunității în stările de răceală și gripă.

Utilizarea preparatelor pe bază de echinacea determină o rată a îmbolnăvirilor respiratorii mai scăzută cu aproximativ 50%, simptome ale bolii mai puțin severe, iar durata acestora, mult diminuată.

Produsele GRIPEC V și Extract glicerinat de ECHINACEA pot fi comandate pe www.plantavorel.ro, email: [email protected], tel. 0233 210 308.