Tradiții

Leacuri pentru sănătate – DETOXIFIEREA ORGANISMULUI PE CALE NATURALĂ

Detoxifierea organismului este un procedeu complex și foarte necesar în menținerea echilibrului sănătății noastre. Încă de acum 2.500 de ani, Hippocrate acorda o mare atenție prevenției prin detoxifiere. Acest proces natural de eliminare și neutralizare a toxinelor din organism induce o stare generală de bine, atât la nivel fizic cât și la nivel psihic, îmbunătățind considerabil starea de sănătate. Prin acest proces, organele responsabile cu eliminarea reziduurilor din organism își vor îndeplini funcțiile la capacitate maximă.

Mecanismele de detoxifiere continuă a organismului sunt susținute prin abordarea unei diete bogate în fructe, legume proaspete și fibre, asociată cu un consum de minimum 2 litri de lichide zilnic, ce asigură o hidratare corespunzătoare. Concomitent cu o alimentație echilibrată se recomandă activități precum mersul alert, jogging cel puțin 30-60 de minute pe zi,  care vor determina stimularea și întărirea sistemului cardiovascular şi a proceselor metabolice, contribuind la resetarea organismului. Consumul de suplimente alimentare capabile să stimuleze eficient eliminarea toxinelor completează acest proces esențial pentru organism. Detoxifierea este importantă deoarece contribuie la susținerea sistemului imunitar, duce la îmbunătățirea calității vieții, creșterea nivelului de energie, echilibru mental și emoțional. 

O cură de detoxifiere presupune o accelerare a eliminării toxinelor apărute ca urmare a apariției unor dezechilibre. Pentru a stimula detoxifierea organismului, Plantavorel S.A. oferă soluții naturale care îmbunătățesc și intensifică acest proces, garantând rezultate pozitive și multiple beneficii asupra sănătății prin facilitarea eliminării toxinelor.

ANTITOX este aliatul ideal într-o cură de detoxifiere. Este un produs complex, ce oferă o serie de beneficii organismului: asigură suport hepatic, susține funcția excretorie a rinichilor și contribuie la echilibrarea diurezei, determină creșterea motilității digestive facilitând pierderea în greutate, îmbunătățește aspectul pielii și reglează secreția de sebum. Produsul conține o combinație eficientă de plante medicinale (pulberi de brusture și trei frați pătați, extracte de     organismului. Fitocomplexul de substanțe active are acțiune diuretică, depurativă, sudorifică și ușor laxativă, favorizând eliminarea toxinelor și a radicalilor liberi din organism, stimulează digestia, metabolismul grăsimilor, contribuind la reducerea nivelului de colesterol. Are acțiune antialergică și antiseboreică.

În completarea curei de detoxifiere, vă recomandăm să profitați și de beneficiile produsului RHAMNOLAX, care prin acțiunea sa laxativă, purgativă și carminativă susține acest proces. Contribuie la un tranzit gastro-intestinal normal, stimularea sucurilor digestive fiind un excelent adjuvat în constipație.

Produsele ANTITOX și RHAMNOLAX  pot fi comandate pe www.plantavorel.ro, email: [email protected], tel. 0233 210 308.