Inside CARMEN SAECULARE

TOP 3 – CELE MAI EMOȚIONANTE MOMENTE DE LA FESTIVALUL INTERNAȚIONAL „VACANȚE MUZICALE“

Dacă ești pasionat de muzică de calitate și un iubitor al „Vacanțelor Muzicale“ la Piatra-Neamț, îți prezentăm în acest prim număr al revistei CoolT Neamț un remeber cu cele mai emoționante Top 3 momente suținute pe scena celui mai așteptat eveniment cultural din zonă.

LOCUL 3 – Seara muzicii cross-over din cadrul ediției cu numărul  44 a „Vacanțelor Muzicale“, din 2017

Evenimentul s-a dovedit a fi unul de un real succes. Marcel Pavel, Vlad Miriță și Andrei Lazăr, aplaudați la scenă deschisă, au oferit publicului un adevărat regal muzical, un periplu prin cele mai frumoase arii din opere celebre.  

„Vă mulțumesc din suflet pentru faptul că ne-ați primit atât de frumos în această urbe extraordinară. Am simțit dragostea pe care ne-o purtați“, a spus Marcel Pavel.


LOCUL 2Corul Național de Cameră ,,Madrigal“, în anul 2016 la ediția cu numărul 43

Ei bine, „MADRIGALUL“ a oferit atunci o seară de neuitat.
Cu Anna Ungureanu la pupitrul dirijoral şi cu Voicu Popescu manager, prestaţia artistică a muzicienilor bucureşteni a fost una impecabilă, făcându-i pe mulţi ca, la ieşire, să înceapă să numere din nou zilele până la următoarea reîntâlnire.


LOCUL 1 este adjudecat de maestrul Eugen Doga și seara sub titulatura PORTRET DE COMPOZITOR, alături de Orchestra Simfonică a Companiei Naționale ,,Teleradio Moldova“, 2019

Supranumit și Regele Valsului, Eugen Doga este poate, unul dintre cei mai apreciați artiști care au cântat pe scena „Vacanțelor Muzicale“, oferind publicului iubitor de muzică o seară de neuitat, o seară încărcată de emoție și romantism.

Artistul s-a simțit fabulos la Piatra-Neamț, iar după participarea sa la Festivalul Internațional ,,Vacanțe Muzicale“, a scris pe pagina lui de facebook: ,,E trist fără voi! Ce frumos v-ați pregătit! Eu m-am simțit cu adevărat ca acasă! Și orașul acesta parcă e orașul nașterii mele, orașul unde m-am născut. Și oamenii din sală și cei de pe stradă erau oamenii mei. Mă salutau, îmi zâmbeau, transmințându-mi și mie bucuria lor. Mă bucur că ne-ați primit atât de frumos, că ne-a privit toată țara. Vă mulțumesc din tot sufletul și …LA MAI MULTE EDIȚII!“